Понеделник, 16 Май 2022
    
Сунгурларе

Президентът Радев сред сунгурларци за празника на града /СНИМКИ/

  14.02.2022 10:58  
Президентът Радев сред сунгурларци за празника на града /СНИМКИ/

 

Дона МИТЕВА

Държавният глава Румен Радев се присъедини към гостите в  Сунгурларе, където заедно с другите официални лица отбелязат празника на общината и Деня на лозаря и св. Трифон Зарезан.

Президентът бе посрещнат от кмета Георги Кенов пред сградата на община Сунгурларе.

Учениците от  СУ „Христо Ботев“ посрещнаха гостите с кратка програма. В момента  президентът Румен Радев, областният  управител Стойко Танков и кметът Георги Кенов награждават участниците  Националния конкурс „Свети Трифон Зарезан“.

"Радвам се, че толкова много талантливи деца са се включили в нациналния конкурс, защото силата е в таланта. Поздравления за участниците и организаторите.  Честито на всички победители", каза президента при връчването на наградите на победителите в Националния конкурс.

В двора на Музея по лозарство и винарство президентът ще открие общинския празник и ще приветства жителите и гостите на Сунгурларе. След това Румен Радев ще се включи в традиционното шествие до лозовите масиви на града за ритуала по зарязване на лозята.


Анкета

Ще дарите ли заплата за Украйна?


Резултати

Мнения

Мнения
Президентът в Сунгурларе: Най-големият риск за сигурността е системно да се неглижират проблемите на въоръжените ни сили
  14.02.2022 15:03      

След зловещото плячкосване на държавата в продължение на много години, българите са зажад