Сряда, 29 Юни 2022
    
Бизнес Несебър

Нова атракция в Слънчака

  28.05.2022 14:21  
Нова атракция в Слънчака
илюстративна

Дона МИТЕВА

На Южния плаж в Слънчев бряг, на мястото на култовото заведение „Какао бийч“, което вече не съществува, в комплекса „Какао“, известен с добрия нощен живот, ще се открие ново заведение, благодарение на новата концесия, която започва от това лято.

„Преминава се към нова, съвсем друга концепция. Прави се много модерно дневно заведение тип „Миконос“ – ресторант с жива музика. Ще има гост-изпълнители през деня. Уговаря се в момента и възможност за акостиране на яхти пред самото заведение.

Прави се нещо, което го няма в момента по нашето Черноморие или на много малко места го има. Говорим за съвременно заведение, изцяло ориентирано към дневна работа. Това е голяма инвестиция. Смятам, че ще се оформи един нов център, който да привлича много туристи.

Да допълня, че освен „Какао бийч“ е премахнато и съседното заведение „Кубанита“ и на цялото това пространство се прави зона за плажуване, която ще е много луксозна, с палми, зеленина, шатри с по-скъпи шезлонги в гръцки стил. Надявам се, че ще е емблематичната атракция това лято. То ще се казва „Зазу“, обясни в аванс Кирил Спасов, концесионер на плажа.

 


Анкета

Къде ще почивате лятото?


Резултати

Мнения

Мнения
 Решено: БСП стопира преговорите с ПП за ново правителство
  29.06.2022 17:58      

Стопираме всякакви преговори с „Продължаваме промяната” за съставяне на правителство.