Неделя, 18 Сеп 2022
    
Айтос

Исторически мач за юбилея с легенди на „Вихър“

  17.06.2022 17:03  
 Исторически мач за юбилея с легенди на „Вихър“

17 юни 2022 г. е голям ден за айтоския футбол. На градския стадион „Крум Делчев“ - Айтос ще се състои футболен празник, по повод 100 години от основаването на футболен клуб "Вихър".

Юбилейният празник трябваше да е година по-рано, но поради ковид обстановката беше отложен. Истината е, че тази година футболният "Вихър" навършва 101 години. 

Президентът на клуба Валентин Иванов, изпълнителният директор Станимир Генев и цялата клубна управа информираха, че канят всички любители на футбола в петък от 18:00 часа на стадион „Крум Делчев“, за да присъстват на един паметен двубой, в който участие ще вземат легенди на „Вихър“, срещу сборен отбор на ветерани от Бургас и региона.

Очаква се на празника да присъстват и много гости от региона и от съседни области. Началният час на мача е известен (18:00), но от управата на „Вихър“ (Айтос) апелират зрителите да дойдат на стадиона дори час по-рано, тъй като подготвят празнична програма, в която ще бъдат представени всички местни и гост-участници в предстоящата футболна среща – среща за историята. 

НП


Анкета

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата