Петък, 01 Oct 2021
    
Избори 2021 Спорт

Реми 5:5 между младите надежди на ГЕРБ-СДС и футболните легенди

  03.07.2021 12:20  
 Реми 5:5 между младите надежди на ГЕРБ-СДС и футболните легенди

Без изявен победител, но с впечатляващ резултат 5:5 завършиха отборите на младите надежди на ГЕРБ-СДС и футболните легенди. Демонстрационният мач се състоя на игрище до плувен комплекс „Арена“ и донесе много емоции на играчите, било то политици или легенди, както и на запалянковци около зеления терен.

Мачът е едно от традиционните събития на ГЕРБ и този път също имаше благотворителна кауза.
Той бе открит от областния лидер на ПП ГЕРБ-Димитър Бойчев, сред зрителите бяха кандидатите за народни представители Деница Николова, Ренета Тонич. С атрактивен коментар се включи Ясен Димитров, който представи по подобаващ начин всеки един от играчите в двата отбора.

В отбора на ГЕРБ на вратата бе Жечо Станков, който бе представен като експерт в санирането, Андрей Рунчев, или човека -паяк, Владимир Крумов, който освен, че разбира от карнобатска гроздова е виртуоз с коженото кълбо,  кметът на „Славейков“-Тодор Колев,  Георги Вражев, Ферди Хюлми, Наско Костадинов, Маргарит Маргаритов, кметът на Маринка-Любомир Узунов, гост-звездата Кристиян Маджуров от София допълниха отбора на надеждите политици.

В отбора на футболните легенди се включиха Боян Андонов, Костадин Джамбазов, Нено Ненов, Георги Чиликов, Малин Орачев, Милен Христов, Милен Георгиев, Цветомир Цонков, Ивайло Нейчев, Георги Иванов,Ганчо Евтимов, Весислав Илчев.

Първи резултата откриха легендите, но надеждите бързо успяха да изравняват, играта на приливи и отливи и със скорост играчите реализираха впечатляващи попадения в двете врати, за да се достигне до крайния резултат от 5:5, какъвто е и номера на бюлетината на коалиция ГЕРБ-СДС за вота на 11 юли.

 


Анкета

Мнения

Избори 2021 Мнения
Драгомир Ошавков, кандидат-депутат, „Изправи се! Мутри вън!“: Очаквам обединение на партиите на промяната около няколко важни проблема
  02.07.2021 17:54      

Драгомир Ошавков е на 47 години от Бургас. Роден и завършил средното си образование в Айтос.