Петък, 01 Oct 2021
    
Избори 2021

Бойко Борисов пред актива в Бургас: В ГЕРБ няма завист и омраза, те са запазена марка на загубилите

  02.07.2021 21:43  
 Бойко Борисов пред актива в Бургас:  В ГЕРБ няма завист и омраза, те са запазена марка на загубилите

В ГЕРБ няма завист и омраза, защото те са запазена марка на загубилите. За онези, които никога нищо не са построили и не са спечелили, но пък отчаяно искат властта. Толкова им хареса на коалиционните партньори да няма парламент и опозиция, че няма да се изненадам, ако и след тези избори не се сформира редовен кабинет. Още чакам да ме опровергаят за софтуера на машините, за Спецов, за митниците, за земеделския фонд, за репресиите срещу ГЕРБ. Аз съм сигурен, че всички виждат какво се случва, но си мълчат, защото е срещу нас. Надпреварват се кой да е по-по-патерица, напук на политическото си минало. Готови сме и за опозиция. Обновяването на редиците ни не е спирало. Рано или късно пак ще дойде време за избори, когато Радевите ортаци се разбият в собственото си неумение да управляват, заяви в Бургас пред актива на ГЕРБ лидерът Бойко Борисов.

Тръгнах из страната, защото се опитват да изплашат хората. Опонентите ни едвам събират по 10-15 души, докато ние сме в пълни зали всеки ден, допълни още той. Лидерът на ГЕРБ засегна темата с „изчегъркването“ и попита риторично кое точно в региона ще бъде заличено: пътят за Слънчев бряг, санираните блокове, университети, културни институти. За няколко години построихме над 50 пречиствателни станции, изтъкна още той.

Борисов анализира опонентите на ГЕРБ в тази кампания. Според него „Да, България“ се държат възпитано. „Знаем им историята и не искаме нищо от тях! Ако кажем , че искаме Христо Иванов да стане главен прокурор на мястото на Иван Гешев, веднага ще кажат, че ГЕРБ са най-добрата партия“, каза той. Не пропусна и основния опонент на ГЕРБ: ИТН:За две кампании Слави Трифонов се е показал само веднъж-с много охрана.Според него мутрите са при Мая Манолова и Слави Трифонов.

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че това ще са частни, а не честни избори.

 

 


Анкета

Мнения

Избори 2021 Мнения
Драгомир Ошавков, кандидат-депутат, „Изправи се! Мутри вън!“: Очаквам обединение на партиите на промяната около няколко важни проблема
  02.07.2021 17:54      

Драгомир Ошавков е на 47 години от Бургас. Роден и завършил средното си образование в Айтос.