Четвъртък, 27 Май 2021
    
Камено

Трима влизат в битка за кметския стол на село Трояново

  26.02.2021 15:41  
Трима влизат в битка за кметския стол на село Трояново

Трима са кандидатите за кметския стол на каменското село Трояново на изборите, които ще са в неделя. За първи път  „Републиканци за България“ изкарват свой кандидат. Хората на Цветанов са припознали ветеринарен лекар и бивш кандидат на селото за кмет от СДС-Николай Николов. ГЕРБ застават зад Галина Николова, сега двубоят е между двама кандидати на управляващите и човек на бившия втори  в партията на Бойко Борисов - Цветан Цветанов.

Галина Николова няма политическа кариера, работи в детска градина, преди време отново беше издигната от ГЕРБ за кметското място,има ясна визия и програма  за бъдещето на селото.Ремонт на основни улици, тротоари, облагородяване на селото са сред тях. Изграждане на зеленчуков пазар на местни производители, както и отваряне на прелеза за Визица са сред идеите й.

 Третият е Димитър Николов, син на предишния кмет на Трояново - Андон Николов, който почина. Димитър Николов е издигнат от Инициативен комитет, разчита на това, че хората познават баща му, в момента е общински съветник.

Николов бе кандидат за кмет на Камено на изборите през 2015 година. Тогава настоящият градоначалник Жельо Вардунски спечели изборите с убедителна победа.

Общо 900 са избирателите в селото, те ще гласуват в две секции.

Николай Николов


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Проф. Севдалина Турманова - председател на Общински съвет-Бургас:   Очаква ни дълга сесия, вярвам, че ще приключим с приет бюджет
  22.02.2021 15:16      

Не заглушавам никого, проблемът идва от скоростта на интернета на даден съветник