Събота, 17 Апр 2021
    
Избори 2021

Решено! Ангел Джамбазки -водач на листата на ВМРО в Бургас

  26.02.2021 15:09  
Решено! Ангел Джамбазки -водач на листата на ВМРО в Бургас

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъде водач на листата на ВМРО в Бургас, съобщиха днес от централата на партията в София. Вчера „Черноморски фар“ прогнозира името.

Днес станаха ясни и останалите имена на водачи на листи.Вчера стана ясно, че към ВМРО ще се включи и СЕК, а за председателят й Георги Манев е отредено ключовото второ място. Така той се вижда депутат, ако ВМРО преминат бариерата от 4%, Ангел Джамбазки ще се върне в Европарламента, а ще влезе вторият след него.

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата с кандидати за народни представители от ПП „ВМРО – Българско национално движение“ в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна. Зам.-председателят и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София. Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и  МИР в столицата. Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас. А пък членът на ръководството на ВМРО и настоящ депутат Александър Сиди поема Пловдив и Стара Загора. В третия район в София - 24-и МИР, водач става Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Другите войводи, които и до момента са народни представители от ВМРО, също влизат в битката като водачи. Доц. Милен Михов традиционно е водач за Велико Търново, Красимир Богданов – Враца; Мария Цветкова – Ямбол; Деан Станчев – Шумен; Йордан Йорданов – Добрич; Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до сега беше народен представител от гражданската квота на ВМРО, ще се води листите в Силистра и Хасково.

България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи  за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани.

Ето и останалите водачи на листите на ВМРО:

·        Видин и Монтана - Димитър Чукарски

·        Кърджали - Делчо Янков

·        Кюстендил - Георги Петров

·        Ловеч - Бойко Пъдарски

·        Пазарджик - Стефан Балабанов

·        Перник - Султанка Петрова

·        Пловдив - Владимир Кисьов

·        Разград - Евгени Драганов

·        Сливен - Христо Димитров

·        Смолян - Александър Пецов

 

Припомняме, че в осем листи за парламентарните избори на 4 април, издигнати от ВМРО, водачите са представители на гражданската квота.

 

 


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Мнения
Бойко Борисов: Ще съставим правителство
  14.04.2021 10:52      

Българският избирател категорично ни постави на първо място и затова ще подходим отговорно към съ