Понеделник, 08 Мар 2021
    
Общество

Фондация „Евелин Дуков“ стартира кампания за закупуване на дръг тестове

  04.12.2020 15:59  
Фондация „Евелин Дуков“ стартира кампания за закупуване на дръг тестове

Отличени бяха „Посланици на добротата“

          

Благотворителна продажба на календари с картините на Маестро Климент Атанасов стартират от Фондация „Евелин Дуков”. Минималната цена за един календар ще бъде 25,00 лв., но всеки който желае може да заплати и по-голяма сума. Събраните парични средства ще бъдат дарени на Община Царево и Община Бургас, които от своя страна целево ще закупят тестове за наркотични вещества за нуждите на „Пътна полиция” – Царево и Бургас.

Благотворителната инициатива е част от превантивната кампания на Фондация „Евелин Дуков”, която отбеляза на 03 декември три години от трагичната смърт на Евелин Дуков. Управителният съвет на Фондацията е взел решение да присъди призове "ПОСЛАНИК НА ДОБРОТАТА" на следните лица, които са подпомогнали последната им кампания:

1. МАЕСТРО КЛИМЕНТ АТАНАСОВ;

2.ДИМИТЪР НИКОЛОВ - КМЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС;

3. КАЛОЯН КАЛОЯНОВ - ДИРЕКТОР НА ОДМВР БУРГАС;

4. ПЛАМЕН НИКОЛОВ - НАЧАЛНИК СЕКТОР ПЪТНА ПОЛИЦИЯ КЪМ ОДМВР БУРГАС;

5. ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ - КМЕТ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО;

6. КРАСИМИР КИРОВ - НАЧАЛНИК РУ ЦАРЕВО;

7. ДИМИТЪР ШАРЕНКОВ - ПИ ПК КЪМ РУ ЦАРЕВО;

8. РОСИЦА ДИМОВА - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА - БУРГАС.

 

От Фондацията заявяват, че поради необходимостта от спазването на противоепидемичните мерки през 2020 година официално събитие няма да се организира. Призовете ще бъдат връчени в индивидуални срещи след 10-ти декември. Към осемте отличени от Фондация „Евелин Дуков” отправят следното послание : „БЛАГОДАРИМ ВИ ИСКРЕНО ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО, ОТЗИВЧИВОСТТА И АНГАЖИРАНОСТТА КЪМ КАУЗАТА НИ! ИЗБРАХМЕ ЗА ВАС ПРИЗЪТ "ПОСЛАНИК НА ДОБРОТАТА", ЗАЩОТО СЧИТАМЕ, ЧЕ ДЕЙНОСТТА ВИ Е МИСИЯ, А СЪВМЕСТНАТА НИ РАБОТА - КАУЗА, ЗА КОЯТО СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИ ДА СЕ БОРИМ!”


Анкета

Притеснявате ли се от нов пик на COVID-19?


Резултати

Мнения

Мнения
Празни заведения – пълни улици
  04.12.2020 17:06      

Като гледам, цифрите в ежедневните бюлетини не спадат драстично, а уж до 21 дни трябваше да видим разлика от новите мерки.