Петък, 26 Фев 2021
    
Бизнес

Черен петък в бургаските кръчми

  27.11.2020 13:57  
Черен петък в бургаските кръчми

Черен петък обявиха голяма част от бургаските заведения. Днес и утре почти всички са обявили 50% по-ниски цени, някои от тях отправят апел за посещение, за да може да се изконсумират продуктите, които са закупили и имат срок. Намалението започна още от средата на седмицата, когато стана ясна заповедта на здравния министър.

Други веднага се преориентират и  започват поръчки за домовете и доставка, за да могат да оцелеят през тези седмици от петък до 21-ви декември, докогато ще трае частичният локдаун.

Бургаски компании пък вече са ангажирали за последно утре да се почерпят по заведения. Други клиенти пък нямат желание да излязат в петък вечер, защото персоналът е апатичен, без настроение и желание за работа.

Едно от бургаските заведения пусна като примамка голдън ритрийвърът Чарли, който моли да посетите заведението.

„Четвъртък и петък сваляме с 50% следните категории продукти: гурме кафе, бира, твърд алкохол, коктейли и храна.

„Нас ни затварят, но вие не си затваряйте очите за нас, плс. Помогнете ни да ликвидираме стоката, ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ“, са написали собствениците. Известна бургаска бирария също обяви 20% по-ниски цени. От там дори обещават доставка до адрес с куриер.

Днешният ден се очаква да е ударен и за голяма част от търговските обекти тип „Мол“, които затварят от вечерта. Все пак в месеца на подаръците голям процент от потребители искат да се снабдят и с тях, най-вече заради децата и Дядо Коледа, чието посрещане тази година няма да е традиционно.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Валери Симеонов: Парковете са огнища на коронавирус
  25.11.2020 16:20      

Лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов коментира по време