Вторник, 02 Фев 2021
    
Бургас

Кметът Димитър Николов поздрави имениците и строителите за празника им

  26.10.2020 10:21  
Кметът Димитър Николов поздрави имениците и строителите за празника им

Кметът Димитър Николов честити Димитровден на всички бургаски именици и на строителите, които отбелязват днес професионалния си празник:

"На първо място - бъдете здрави! Нека в ежедневието ви има по-малко притеснения и повече положителни емоции. Нека името Бургас и имената на неговите хора да се споменават с добро. Минавали сме през трудни моменти преди, ще преживеем и днешната несигурност, ако сме единни и си помагаме.

По случай празника на строителя бих искал да поздравя и всички бургазлии, които са свързани по един или друг начин с тази достойна професия. Никога не забравяйте, че съграденото остава дълго във времето и се помни. Това е привилегия, но и отговорност. Затова нека запомнят нашето поколение със старание, труд и амбиция. Но и нека следващите - днешните деца и младежи - да ни надминат и успеят повече. Това ще означава, че Бургас продължава пътя си напред.

Още веднъж Честит празник на всички именици и строители, и хубави мигове с най-близките ви хора днес!", написа градоначалникът на своя профил в социалната мрежа. 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Ники Илиев - актьор, режисьор:Отдавна не съм играл в театъра
  04.11.2020 16:25      

Ники Илиев е роден на 10 октомври 1981 година в София. Зодия „Везни”. Син