Вторник, 02 Фев 2021
    
Бургас Мнения

Нинова в Бургас: Препълнените зали в цялата страна са най-голямото доказателство за честния вот

  08.09.2020 20:01  
Нинова в Бургас: Препълнените зали в цялата страна са най-голямото доказателство за честния вот

Благодаря ви, че сте тук дори в почивен ден, че сте толкова много хора, както и за топлото посрещане. Стотиците социалисти в залите в цялата страна сте гаранцията, че изборите са честни, прозрачни и демократични. Няма по-голямо опровержение на внушенията за манипулации.” Това заяви Корнелия Нинова пред социалистите в Бургас, съобщиха от партията.

Нинова подчерта, че цялата партия организира и участва в изборите, както и че всяка общинска структура си определя сама комисиите, секциите и организира гласуването.

“Твърденията за фалшификации и манипулация са обида за десетките хиляди членове. Любопитна съм защо не се осмеляват да дойдат и да ви го кажат на вас в очите. Това се говори от хора, които не искат вие да избирате председателя, а задкулисието да го назначава. Знам, че на 12-ти ще докажем, че сме зрели за този най- демократичен избор. Нека се мобилизираме за висока избирателна активност и да докажем, че сме европейска и модерна левица", завърши Корнелия Нинова.

Тази сутрин на сайта на Нова Тв се появи информация, че Корнелия Нинова ще присъства на среща със софийската организация на БСП заедно с останалите претенденти за лидерския пост. По този повод Нинова написа  във Фейсбук:

"От една от телевизиите днес разбирам, че ще участвам в дебат с другите кандидати за председател на БСП.
Той се организира от Софийската организация на партията.
Не одобрявам фалшивите новини, независимо кой и защо ги произвежда.
Няма как да бъда в София, когато по същото време съм в Хасково и Стара Загора по предварително и отдавна организирани срещи с партийните организации.
Уведомих организаторите на срещата в София преди седмица и благодарих за поканата.
Използвам случая да благодаря на социалистите от всички райони на София, с които се срещнах на 19, 29, 30 и 31 август за подкрепата."


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Ники Илиев - актьор, режисьор:Отдавна не съм играл в театъра
  04.11.2020 16:25      

Ники Илиев е роден на 10 октомври 1981 година в София. Зодия „Везни”. Син