Петък, 19 Яну 2024
    
ИЗБОРИ 2023 Сунгурларе

Инж. Николай Киров: Сунгурларе заслужава работещ кмет с ясна цел

  20.10.2023 13:05  
Инж. Николай Киров: Сунгурларе заслужава работещ кмет с ясна цел

Мотив. „Житейската логика е такава, че когато един човек достигне своя апогей в бизнеса, иска да остави нещо значимо след себе си“, казва кандидатът за кмет

 

 

Черноморски фар

 

При голям интерес преминават предизборните срещи в населените места на Сунгурларе. Кандидатът за кмет инж. Николай Киров успя да посети повечето села от общината и да разговаря с всеки човек за проблемите, с които се сблъскват жителите в ежедневието си.

„Сунгурларе има огромен потенциал, който не се използва. С моя екип имаме ясна програма, която ще преобрази общината. Ще има ред, дисциплина, контрол, конкретни цели и приоритети. Но първо ще направим пълна ревизия на досегашното управление и с какви възможности ще разполагаме“ споделя кандидатът под номер 7 в бюлетината.

В разгара на кампанията инж. Киров вече успя да реализира няколко обещания, които даде по време на срещите си. Селата Завет и Грозден имат чисто нови табели. „Години наблюдавах как моето родно място – село Грозден, имаше надпис, надраскан с боя. Беше ми мъчно да го виждам така и поех ангажимент. Реално изпълних своето обещание. Същото направих и в село Завет. Жителите там са чакали повече от 25 години най-после да видят името на своето населено място. Изпълних обещанието си пред тях. Мечтата ми е да създам по-добри условия за живот в община Сунгурларе, табелите са само символичното начало“, казва инж. Киров.

„Житейската логика е такава, че когато един човек достигне своя апогей в бизнеса, иска да остави нещо значимо след себе си. За съжаление в Сунгурларе не се случва нищо. Онзи ден в село Костен си говорихме, че такова нямане не се среща никъде другаде. Обиколил съм много голяма част от българските общини. Навсякъде се случват различни неща – със собствено финансиране, по европейски програми, по трансгранично сътрудничество. Възможностите са налице. Стига да има човек, който иска да работи“ сподели кандидатът за кмет.

Той обещава да дарява кметската си заплата за благотворителност през целия мандат. Жителите на общината са изключително впечатлени от действията му. Киров и екипът му вече спазиха част от предизборните си обещания. Почистен със собствен ресурс беше целият пътен участък от треви и храсти до село Костен и беше залесена улицата до местността Ичмята, под мотото „Мисли чисто: пътят се появява с първата крачка, а гората – с първото засадено дърво“.

На срещата в село Вълчин споделя: „Не може да нямате модерен парк, не може да нямате нови улици. Моята идея е да се отдели общинска земя, която да се дава на фирми, които искат да инвестират в региона. По този начин ще бъдат осигурени нови работни места. Аз идвам да градя“.

„За да управляваш една община, не е нужно само спечелени проекти, а понякога е достатъчно да имаш голямо сърце и да изслушаш хората, проблемите им и да направиш малка крачка за разрешаването им. Това може да се случи с желание, хъс и малко усилия. Вярвам, че ще го постигна“, каза инж. Киров пред жителите от селата Подвис и Черница.

Срещите му продължават и през следващата седмица. На 25 октомври (сряда) от 18:00 часа предстои закриване на кампанията в Сунгурларе. Инж. Николай Киров е категоричен: „Успешната посока на Сунгурларе в напред“, с бюлетина номер 7 за ПП ГЕРБ.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения