Събота, 13 Яну 2024
    
Бургас ИЗБОРИ 2023

Лошата инфраструктура – основният проблем, който в „Сарафово“ поставиха пред „Възраждане“

  14.10.2023 18:32  
Лошата инфраструктура – основният проблем, който в „Сарафово“ поставиха пред „Възраждане“

Лошата инфраструктура, липсата на тротоари и непрекъснатите проблеми с осветлението бяха основните нередности, които граждани на туристическия квартал „Сарафово“ поставиха пред кандидатите на „Възраждане“.

Населеното място беше част от предизборната обиколка на политическата организация, в квартала посетиха кандидатът за кмет на Бургас Тодор Ангелов и кандидатите за общински съветници Александър Койчев, Мариян Иванов и Димитър Златев. 

Мариян и Димитър живеят в „Сарафово“ и са готови да работят за квартала, ако гражданите гласуват доверие на „Възраждане“.

„Ще работя за възможността теренът на пресечката на „Черно море“ и „Баба Тонка“ да е етажен паркинг, с цел да поеме повече от автомобилите, които сега спират на двете улици и затрудняват движението. Ще настоявам в следващия бюджет да бъдат заделени средства за обещаваната ни от години подмяна на уличното осветление. Голямата ми цел е създаване на градски парк, до плажа, за което няма осигурени пари за проектирането му за тази година. Това е дълъг и труден процес, но смятам, че гражданите, а и туристите го заслужават, а не теренът да бъде даден за паркинг за кемпери и каравани“, посочи Мариян Иванов, четвърти в листата.

Той ще работи и за това пътят към плажа да бъде разширен и да бъде изграден тротоар, за нормалното придвижване към ивицата. 

Димитър Златев, десети в листата за общински съветници на „Възраждане“, посочи, че сред основните му приоритети е доизграждането на шумозащитната стена, както и осигуряването на втори вход към квартала. 

„Важно за мен са и регулярни проверки, особено в летния сезон, на общинските служители, които отговарят за екологията и опазването на обществения ред. Увеличаване на камерите за видеонаблюдение е също от изключителен приоритет“, добави Димитър Златев. 

Гражданите поставиха и искания за осветление на пътя от и за летището, както и за чешми за питейна вода в квартала.

 

Възраждане е с номер 42 в бюлетината! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 


Анкета

Мнения

Мнения Приморско
Димитър Германов: Удовлетворен съм от това, което заедно с моя екип постигнахме през последните 12 години
  13.10.2023 14:52      

Настоящият кмет на Община Приморско д-р Димитър Германов отправи поздрав към колегите и служители