Петък, 12 Яну 2024
    
Мнения Приморско

Димитър Германов: Удовлетворен съм от това, което заедно с моя екип постигнахме през последните 12 години

  13.10.2023 14:52  
Димитър Германов: Удовлетворен съм от това, което заедно с моя екип постигнахме през последните 12 години

Настоящият кмет на Община Приморско д-р Димитър Германов отправи поздрав към колегите и служителите в администрацията по повод Деня на Българската община. С емоционален коментар в социалните мрежи, градоначалникът отчете позитивите от управлението си и съвместната му работа, както с Общински съвет, така и с администрацията.

Ето какво заяви кметът, който приключва последния си трети мандат:

"В деня на Българската община и местното самоуправление, поздравявам всички свои колеги и служители в администрацията и участници в местното самоуправление! Благодаря на всички граждани за активността им по важни за обществото теми, за гледната точка и обратната връзка. Нека всеки със своите дела да допринася за развитието на нашата oбщина!

Във вчерашния ден протече последната сесия на Общински съвет Приморско за мандат 2019/2023. Благодаря на всички колеги за съвместната работа и ангажираността в решенията, които взимахме през изминалите години, да направим Община Приморско едно по-добро място за живот, отглеждане на деца, съграждане на бизнес, привличане на инвестиции и туристи от България и чужбина, култура, спорт и образование.

Удовлетворен съм от това, което заедно с моя екип постигнахме през последните 12 години. Защото то е много и се вижда – всички реализирани проекти с привлечени средства по европейски програми и със средства от общинския бюджет, запазеното и новосъграденото. Стартирали сме редица мащабни проекти, по които има работа за години напред. Защото всичко, което ще остане във времето и ще носи смисъл, съм правил с непоколебим дух и човечност.

Сигурно имаме и пропуски, конкретни теми, решения, проекти, които сме могли да реализираме по още по-добър начин. Но за едно съм сигурен – винаги и във всичко сме действали с мисъл и отговорност за най-доброто на хората в Община Приморско, съобразявайки се с конкретния момент и условия, при строгото спазване на закона и морала.

Обръщам се към кандидатите в кметската надпревара и призовавам към позитивна кампания. Да търсят приемственост, да запазят добрите практики и да надграждат създаденото. Пожелавам им успех!

Искам да се обърна и към всички, които ми гласуваха доверие през годините и към всички хора, с които работих. Благодаря Ви, защото Вие направихте всичко това възможно. Уверявам Ви, че независимо от позицията, която ще заемам в бъдеще, винаги можете да разчитате на мен, когато мога да помогна с нещо на Община Приморско и на хората тук.

Човек не избира нито мястото, на което да се роди, нито семейството, в което израства. Но на по-късен етап от живота си всеки един от нас прави осъзнат избор за семейството, което той създава, къде и с кого ще прекара живота си, къде ще насочи енергията си и къде ще остави частица от себе си в работата си и в общуването с хората.

И този избор за мен е много по-силен, осъзнат и значещ.

Аз избрах Приморско!

ЗА МЕН БЕШЕ ЧЕСТ!"


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения
д-р Асен Бонджев: Моята цел е да представя Родината ни в най-добрата светлина
  12.10.2023 10:18      

Д-р Бонджев, наскоро защитихте докторска степен по история. Защо поехте по пътя на академ