Понеделник, 27 Nov 2023
    
Бизнес Несебър

„Слънчев бряг“ АД отчита отлични резултати по обезпечаване на сигурността в комплекса по време на сезон 2023

  27.08.2023 18:05  
„Слънчев бряг“ АД отчита отлични  резултати по обезпечаване на сигурността в комплекса по време на сезон 2023

Изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД г-жа Соня Енилова проведе работна среща с ръководството на РУ Несебър в лицето на главен инспектор Коста Кирязов. По време на разговора стана ясно, че благодарение на работата на полицията, както и на доброто партньорство и взаимодействие между органите на реда и дружеството, стопанисващо и управляващо инфраструктурата в най-големия курортен комплекс у нас, и тази година се регистрира значително намаление в броя на кражби и грабежи на територията на Слънчев бряг Зона Изток. 

„Изказваме благодарност на главен инспектор Коста Кирязов, както и на ОД на МВР Бургас за отличните резултати, които се постигат в осигуряването на реда и сигурността в Слънчев бряг по време на активния летен сезон и тази година“, заяви Соня Енилова. През Лято 2023 г. се отчита и съществено намаляване на броя на противообществени прояви в централната зона на комплекса и на територията на активните нощни заведения. „Силното полицейско присъствие по централна и крайбрежна алея през активните летни месеци също влияе положително за сигурността на туристите“, коментира още изпълнителният директор на „Слънчев бряг“ АД.

И през този туристически сезон в колаборация с РУ Несебър дружеството собственик на инфраструктурата в Слънчев бряг подсигури и присъствието и работата на двама чешки и двама румънски полицаи. В последните 5 години част от инвестициите от страна на „Слънчев бряг“ АД са в системи за ефективно видеонаблюдение и охрана на комплекса по време на активния туристически сезон. Над 350 камери покриват 80% от територията на най-големия комплекс у нас Зона Изток и улесняват работата на полицията при разследване и разкриване на нередности. Изградена е система за разпознаване на регистрационните номера на превозните средства, която следи движението на всяко МПС от влизането до изхода от комплекса.

 


Анкета

Мнения

Мнения
Просветният министър: Намаляване на домашните няма да има
  28.08.2023 08:56      

Намаляване на домашните за учениците няма да има, заяви министърът на образованието Галин Цоков в