Вторник, 12 Юли 2022
    
Култура Любопитно

НХА търси голи и облечени музи в Бургас срещу заплащане

  12.04.2022 11:14  
НХА търси голи и облечени музи в Бургас срещу заплащане

Националната художествена академия набира модели за работата на нейните студенти във Филиал Бургас. От обявата става ясно, че трябва да сте на възраст над 18 години, няма ограничения в пола, не се изисква предишен опит.

Съгласно разписанието на учебния процес, моделът позира гол или облечен. Посочва се още, че след подаване на заявление, кандидатите ще проведат събеседване с преподавател от НХА. Подаването на заявление за позицията на модел се извършват при Невена Проданова – секретарт на НХА-Филиал Бургас, на място в Пристанищен комплекс „Магазия“ 1, от 9:00 до 12:30 ч. в работни дни. За контакт: 0884 260 820, [email protected]

От бургаския филиал уточняват, че заплащането на модел се извършва въз основа на брой присъствени часове. Цената за голо тяло е 6.40 лева, за облечена фигура – 4.30 лева.

Накрая ще припомним участието на Джон Литгоу в сериала на „Гости на третата планета“. Там героят му участва в курс по рисуване, но тъй като прецени, че няма талант за това, на следващия ден се появи с гръм и трясък с думите: „Може да не ставам за художник, но се пригответе да посрещнете своята муза“, и се съблече чисто гол.

Та, ако и вие не можете да рисувате, но пък искате да сте муза, това е вашият шанс.


Анкета

Къде ще почивате лятото?


Резултати

Мнения

Мнения Спорт
Легендарният халф на „Нефтохимик“ Митко Трендафилов: От години футболът в Бургас дълбае дъното
  11.04.2022 10:59      

Интервю на Кирил ЕВТИМОВ  Митко, пролетта дойде, как е настроението при тебе