Четвъртък, 28 Апр 2022
    
Любопитно

Отново силно бургаско присъствие в „Капките“-доцент Мазов влиза в тях

  27.01.2022 13:39  
Отново силно бургаско присъствие в „Капките“-доцент Мазов влиза в тях

 

Любимецът на зрителите Димитър Рачков се завръща като водещ в шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Той ще партнира на Герасим Георгиев-Геро в юбилейния десети сезон на предаването. Затова „Забраненото шоу на Рачков“ ще се завърне през есента.

Продуцентът Маги Халваджиян издаде и част от участниците.

"От днес официално започваме да съобщаваме участниците. Ще ви кажа двама, а останалите постепенно ще ги обявяваме. В шоуто влиза един лекар - доцент Мазов от „Откраднат живот“. Говорим за актьора Моню Монев, познат на зрителите  от хитовия медицински сериал. А другото име е Руслан Мъйнов. Този сезон решихме да има повече актьорско присъствие. През последните сезони наблегнахме на доста певци. Мисля, че е време да върнем „Капките“ там от където то започна. В началото бяха повече имитации и актьори. Очаквам от актьорите истински превъплъщения и добри имитации. Те не могат да се мерят с певците по пеене, но не трябва да забравяме, че "Капките" е шоу за имитации. Очаквам много да се забавляваме“, каза той.

Актьорът Моню Монев е бургазлия, така в шоуто отново ще доминират бургаските скечове, след като в екипа са Димитър Рачков, Рафи Богосян и сега Моню Монев. Монев е учил в  НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“, специалност пиано и се очаква да няма проблеми с песенните си превъплащения.


Анкета

Ще дарите ли заплата за Украйна?


Резултати

Мнения

Мнения
Бившият евродепутат проф.Маруся Любчева: Киев е дом на украинци, там не живеят американци или англичани
  27.01.2022 14:21      

Инициативите „Черно море – зона на мира“ и „България – зона на мира