Събота, 12 Мар 2022
    
Мнения

Борисов изригна: Лидери, сринали се на изборите, стават вицета

  11.12.2021 13:11  
Борисов изригна: Лидери, сринали се на изборите, стават вицета


Любопитен съм как ще управляват хора загубили изборите – как лидерите на партии, сринали се на избори, ще бъдат вицепремиери и министри. Лидери, които им поискаха оставката техните избиратели, понесоха най-ниските резултати в историята, сега ще ни управляват".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар за бъдещото правителство, с кандидат за премиер Кирил Петков, който днес получи и върна готов мандата на президента Румен Радев.

Борисов присъства на форума на Младежи ГЕРБ, който се провежда в курорта Пампорово.

"Разбира се, че ще има толеранс, но ако тръгнат да теглят милиарди – какъв толеранс. Ако има правилни политики, ние ще ги подкрепяме", посочи Борисов, цитиран от БГНЕС.

След Станишев имаше разруха, след Орешарски имаше огромна разруха, след тези ще има катастрофа", прогнозира Борисов.

Корупцията ще ги сплоти. Това в момента е моята прогноза, каза още той и добави: Това правителство тотално се контролира от Радев.

"Народът е казал: "Който нож вади, от нож умира". Ние имаме нашите разбирания, вярваме в Бога, Библията, християнските ценности - мюсюлманите пък в техния бог. Тези, които искат да живеят различно, имат същите права като останалите", заяви Борисов пред младежите от ГЕРБ.

Бившият премиер коментира и отказът от въвеждане на зелен сертификат за депутатите. Борисов настоя, че не бива да има двоен стандарт - или да го въведат така, както действа в цяла Европа, или да го отменят.

"Ние правителство, в което присъства Бойко Рашков - червеният кандидат за главен прокурор, няма как да подкрепим. А и никой не го очаква от нас. Но ние се съобразяваме с това как ни е подредил народа. Нека да покажат какво могат", каза още Борисов.

Той отказа да направи прогноза колко би изкарал новият кабинет, "защото това може да реши само народа".




 


Анкета

Притеснявате ли се дали военният конфликт в Украйна ще засегне България?


Резултати

Мнения

Мнения
Борисов изригна: Лидери, сринали се на изборите, стават вицета
  11.12.2021 13:11      

Любопитен съм как ще управляват хора загубили изборите – как лидерите на партии, сри