Неделя, 23 Яну 2022
    
Спорт

Златното момиче на Бургас Стефани Кирякова аплодира 250 малки грации

  06.12.2021 15:00  
Златното момиче на Бургас Стефани Кирякова аплодира 250 малки грации

Никулденският турнир по художествена гимнастика за деца от 4 до 10-годишна възраст в зала „Младост“ се превърна в истински празник за малки и големи. Организатор беше КХГ“Черноморец“ с подкрепата на Община Бургас.Златната Стефани Кирякова аплодира 250-те малки грации от 6 клуба от страната. Олимпийската шампионка от Токио дори се включи активно в импровизирани игри и танци с бъдещите си наследнички на подиума. Празничното шоу с много настроение поведе бога на морето Нептун.

Турнирът официално беше открит от Диана Саватева – зам.кмет култура, туризъм и спорт. Сред официалните лица бяха Веселина Деведжиева- началник отдел „Спорт“, Йордан Георгиев – председател на постоянната комисия по „Спорт“ към Общинския съвет и Ани Бошева – президент на КХГ“Черноморец“.

Малките гимнастички от „Грация“-Варна, „Берое“-Стара Загора, „Диляна“-Пазаджик, „Тракия“-Пловдив, „Тунджа“-Ямбол и домакините от „Черноморец“показаха завидни за възрастта си умения. Играха ансамблови съчетания. Участничките бяха разпределени в три възрастови групи в три категории. Отличилите се бяха наградени с медали. За всички гимнастички организаторите бяха подготвили атрактивни подаръци.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Радев: В идните години ще бдя страната да не се отклони от пътя
  22.01.2022 11:31      

В идните години ще бдя страната да не се отклони от пътя. Ще отстоявам суверенитета, закона сигур