Сряда, 02 Мар 2022
    
Култура

В навечерието на Никулден, специална промоция! Двама на театър с един билет

  01.12.2021 12:52  
В навечерието на Никулден, специална промоция! Двама на театър с един билет

В навечерието на Никулден можете да си подарите театрална постановка за двама, само на цената на един билет, съобщават от "Арт Ателие“. Постановката е „Вечеря с приятели“ от Доналд Маргулис Режисьор: проф. Ивайло Христов С участието на: Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева Комедия „среща „ за пръв път на сцената Асен Блатечки и Ненчо Илчев.

 В пиесата "Вечеря с приятели" Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства, които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата? Разбира се, че няма еднозначен отговор. Всеки има право да постъпи както намери за добре. Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети...тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”.

Зрителите ще имат възможност да видят за пръв път заедно Асен Блатечки и Ненчо Илчев, които са състуденти от НАТФИЗ , но досега не са се срещали на театралната сцена. Премиерата на пиесата в София беше повече от успешна, достатъчно е да се каже че за следващите представления в София няма билети. Мариус Куркински, Виктор Калев, Аня Пенчева, Силвия Лулчева, Елена Петрова , Койна Русева и още много други колеги и приятели на актьорите искрено се забавляваха и пожелаха на целия екип успехи и много пълни салони.

 

Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност да се насладят на прекрасната игра на актьорите и да се забавляват заедно с тях на 7 декември от 19ч. в зала „Тончо Русев” на Културен дом НХК . Билети се продават на касата на НХК За повече информация тел. 0894/898-098- Маруся Русева-организатор /Арт ателие/


Анкета

Притеснявате ли се дали военният конфликт в Украйна ще засегне България?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Данаил Георгиев, бивш депутат: Правата на българите в Северна Македония са червената линия, която не трябва да се пресича
  30.11.2021 13:02      

„Отстъпихме достатъчно, от тук нататък топката е в тяхното поле“, заяви още т