Понеделник, 21 Фев 2022
    
Спорт

Наистина ли бе365 лимитира успешни играчи - факт или слух?

  08.11.2021 12:44  
Наистина ли бе365 лимитира успешни играчи - факт или слух?

За най-големите брандове в света на хазарта доброто име и репутацията определено са над всичко останало. Имайки предвид, че говорим за един доста мръсен бизнес, коректността и прозрачността са единствените начини да впечатлиш потребителите и да ги превърнеш в лоялни дългосрочни клиенти. В някои случаи обаче имиджът дори на най-прозрачните и изрядни брандове може да бъде почернен, независимо дали причината е в тях, или не съвсем. Такъв вероятно е случаят и с bet365 com, за който от години насам се носят слухове, че при определени условия клиенти на компанията биват ограничавани във възможността си да се възползват от определени функции в сайта. В следващите редове ще направим проучване в кои случаи може да се стигне до „лимитиране“ на акаунт и дали това е обозримо при спазването на всички правила.

 

Трябва да започнем оттам, че налагането на дадено ограничение върху акаунт на клиент на Bet365 се извършва от компанията най-често с цел да бъдат преборени някои съмнителни активности и злоупотреби. Това е някакъв вид самозащита на самата компания в случай, че даден играч намери вратичка за неправомерни печалби.

 

Лимитирането на акаунта може да се изрази в няколко различни неща. На първо място, едно от най-често срещаните ограничение е свързано с размера на депозита, който може да направи даден играч, както и максималната стойност на залога, който иска да направи. Много често това се случва при продължителни случаи на игра с големи суми върху определен тип мачове, които може да бъдат поставени и в графата „съмнителни“. При забелязване на някакъв тип регулярност, Bet365 веднага взема мерки, ограничавайки стойността на залозите, които може да направи даден потребител до минимална сума от сорта на 10 лева. При тези случаи обаче казусът е строго индивидуален и зависи от много фактори.

 

Друг типичен случай е поставянето на определен лимит на времето, което има даден играч, за да направи своя залог. Това се върши с оглед на някои вратички в системата на хазартния бранд. В дадени случаи информацията за промяна на развоя на дадено събитие не се актуализира веднага в сайта на Bet365, което позволява на злонамерени потребители да извлекат полза, поставяйки залог във връзка с факт, който знаят, че вече се е осъществил. При  намаляване на времето за извършване на залога компанията се подсигурява, че играчът ще има максимално малка възможност, за да се възползва от дупките в сървъра.

 

Не на последно място може да ви бъде отнета и възможността да използвате опцията „затвори залог“. Тук отново става дума за случаи, при които даден клиент е злоупотребил и е изтеглил залога си, преди да се актуализира информацията на компанията. А както знаем кешаут опцията е сред най-големите достояния на Bet365.

 

Навярно тези причини звучат достатъчно достоверни и прозрачни, за да си дадем сметка в дадени моменти защо потребителите срещат подобни лимити във възможностите си. От друга страна, доста играчи се оплакват, че не фигурират в нито една от тези категории и въпреки всичко получават съобщения, че са наложени ограничения върху дейността им в платформата. Дали това е истина, или не, не можем да твърдим със сигурност, но както обичайно ви призоваваме към надлежно поведение в хазартното пространство, както и към разумна и премерена игра.

 

 


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Бизнес Бургас Мнения
Хранителният кооператив на Велислава - нещо по-различно от бизнес
  22.11.2021 13:15      

Соня КЕХЛИБАРЕВА   Една млада и инициативна жена създава нещо но