Събота, 29 Яну 2022
    
Избори 2021

Севим Али: Няма как ДПС да носи отговорност за провала на партиите на промяната

  28.10.2021 18:17  
Севим Али: Няма как ДПС да носи отговорност за провала на партиите на промяната

ДПС няма как да носи отговорност за провала на партиите на прехода. ДПС няма как да носи отговорност за провала на служебното правителство. Онази партия, която нарича себе си „Промяната“ иска да замени един авторитарен режим с друг авторитарен режим. Това заяви днес в Руен водачът на листата на Движението за Бургас Севим Али.

„Ние носим отговорност пред нашите стотици хиляди симпатизанти на ДПС и за всички български граждани. Искам да ви благодаря за усилията, които положихте в предходните избори. Убеден съм, че с пълна мобилизация ще постигнем още по-добър резултат на предстоящите избори“, каза още той.

Али беше развълнуван от визитата на кандидат-президентската двойка на ДПС – Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова.

„Няма как човек да не се вълнува, защото времето е историческо. Днес в Бургаския регион посрещаме бъдещия президент на Република България – Мустафа Карадайъ. Днес в Бургаския регион посрещаме бъдещия вицепрезидент на Република България – Искра Михайлова. За първи път ДПС има своя кандидат-президентска двойка, която олицетворява единството на нацията и гарантира спазването на законите и Конституцията на страната ни. Те ще сложат началото на конструктивния диалог между всички партии“, заяви той от трибуната и пожела успех.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Проф. д-р Валентин Василев: Вярвам, че в Бургас мога да направя стойностна и висококвалифицирана медицина
  29.10.2021 11:26      

Проф. д-р Валентин Василев завършва в Медицинския факултет в гр. Пловдив. Специализира обща,