Неделя, 12 Дек 2021
    
Любопитно

Днес времето ще е за плаж

  11.09.2021 09:27  
Днес времето ще е за плаж

През почивните дни ще усетим отново лятото. И в събота, и в неделя, с леки колебания, дневните температури ще са в интервала от 25 до към 30 градуса. Слънцето ще е по-щедро в събота. В хода на неделния ден от запад ще се заоблачи, но ще остане без валежи.

Около крайбрежието уикендът ще е с динамична облачност. Времето ще е тихо, спокойно и сравнително топло. В събота температурите ще са в интервала от 22 до към 26 градуса, а в неделя – с градус-два по-топло. Вълнението на морето ще стихне. В първия почивен ден вълните сутринта ще са с височина максимум метър, в хода на деня морето ще се успокои.

По планините облачността ще е рехава в събота и малко по-значителна в неделя. Вятър не се очаква. Температурите ще се колебаят от 12 градуса по високите места до около 20 в ниските масиви.

От понеделник нататък затоплянето ще продължи. Почти до края на работната седмица слънцето ще взима превес. Около следващите почивни дни предстои захлаждане с преминаването на студен атмосферен фронт. Динамиката в атмосферата ще създаде условия за бурно лятно време в някои райони с гръмотевични бури и риск от градушки.

Източник: Нова ТВ


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
ГЕРБ обмисля вариант Петър Стоянов да е кандидат-президент
  12.09.2021 15:10      

"Не мисля, че Борисов ще е кандидат на ГЕРБ за президент. ГЕРБ ще издигне кандидат на базата