Четвъртък, 30 Дек 2021
    
Любопитно

Само в ЧФ:Тони Димитрова и Стефан Илчев снимат нов клип в Бургас (Вижте кадри от него)

  18.08.2021 16:29  
Само в ЧФ:Тони Димитрова и Стефан Илчев снимат нов клип в Бургас (Вижте кадри от него)

Автор на текста е синът на Недялко Йорданов-Асен

Силвия ШАТЪРОВА

Певицата Тони Димитрова и Стефан Илчев снимат тези дни  клип към новата си песен „Близкият“. Репортер на „Черноморски фар“ хвана част от снимачния ден на екипа. Декор на малкото филмче днес бе Старата бургаска поща, където Тони Димитрова ходи всеки ден и пуска обед писма с червен плик. Те обаче не стигат до нейния любим. В ролята на пощальона е Стефан Илчев, който обикаля с едно колело цял Бургас. Той решава да й отговори и пише едно писмо. Това е част от сюжета на видеото. Пощенският плик е с клеймо 8 септември, когато ще е премиерата на песента и видеото към нея.

Текстът на новата песен е на големия син на Недялко Йорданов-Асен, музиката на песента е на Светльо Лобошки. За първи път той пише песен за дуета Тони Димитрова-Стефан Илчев. Режисьор на видеоклипа е Игор Марковски.

От три дни снимачният екип е в Бургас, освен Старата поща, кадри ще има от знакови бургаски места, видени от окото на гларус, домът на певицата в клипа е къщата-музей „Георги Баев“, казва продуцентът Игор Марковски. Той е автор на клипа на последната песен на Орлин Горанов - „И“, която оглави музикалните класации.

„Какво му трябва на човек, една  прегръдка нежна и думите: Човекът до теб, съм Аз“, разказва мотото на филмчето продуцентът.

В дигиталния свят се оказва, че все още има място за хартиени писма, когато екипът отваря пощенската кутия на Старата поща вижда, че има десетки такива.

Докато се снима клипа съвсем случайно се появи и актрисата Деляна Хаджиянкова, която е в Бургас и успя да привлече вниманието на актьори, певци и режисьор. Бургазлийката последно играе в сериала „Братя“ по Нова.тв, където е в ролята на майката на двамата братя - Борис и Драго.

Звездният екип предизвика усмивки и любопитство сред преминаващите, както и оживление сред работещите в Български пощи.

 


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 България на първо място по смъртност от сърдечни заболявания
  30.09.2021 16:33      

Ковид пандемията „наляла масло“ в огъня Янчо НИКОЛОВ