Вторник, 09 Nov 2021
    
Любопитно Созопол

Царете на магията взривиха Созопол

  11.08.2021 12:51  
Царете на магията взривиха Созопол

Топ илюзионистите Quick Hands Project спечелиха сърцата на граждани и гости на Созопол

 

Топ илюзионистите на България – Quick Hands Project представиха новия си проект „Царете на Магията“ в Созопол миналата седмица. Мистър Джим, Маг Жиров, Мат Мърдок и Венсан взривиха публиката с магичен гала-спектакъл! Гостуващата звезда на вечерта бе Зойко, който спечели сърцето на публиката. Магьосниците бяха подготвили почти двучасов спектакъл, с който забавляваха до сълзи публиката. Магията в града започна още в ранния следобед с улични перформънси, изпълнени от млади таланти на българската магия.

Те забавляваха малки и големи с един от най-атрактивните жанрове на изкуството- клоуз-ъп, а по време на Работилницата за фокусници на Мистър Джим деца и родители усвоиха основни умения и похвати от магичното изкуство. Непосредствено след това илюзионистите се отправиха към град Бяла, където в продължение на два дена радваха малки и големи с магия и забавления за най-малките. Следващият град, който „Царете на Магията“ ще посетят е Габрово (02.09.2021), а във Видин ще бъде последният спектакъл от националното турне на Quick Hands Project.

Датата за последния спектакъл е 15.09.2021. Инициативата на Quick Hands Project „Царете на Магията“ се осъществява с подкрепата на Национален Фонд Култура, Фондация „За Нашите Деца“, Съюз на илюзионистите в България- СИБ, Дарик Радио, както и местните общини.


Анкета

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 14 ноември?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Мариана ПОПОВА: Нямам самочувствие на голяма звезда, но съм професионалист, който знае какво прави на сцената
  11.08.2021 15:30      

Ще предложа на бургаската публика един много откровен, интимен и емоционален концерт