Четвъртък, 30 Дек 2021
    
Бургас Общество

Новата визия на знака на Черноморец разбуни духовете

  22.07.2021 16:35  
Новата визия на знака на Черноморец разбуни духовете

Дона МИТЕВА

Освежаването на цветовете на знака на Черноморец събуди активна дискусия в социалната мрежа. Промяната на цветовете от бяло и синьо на два нюанса на синьото ядоса мнозина и бе наречено „резил“. Наред обаче с възмущението от промяната, се изказаха и в защита на направеното. „Нямате угодия, вместо само да нареждате, вземете свършете нещо полезно!“, подкани Мария Манева.

В завързалата се полемика бе припомнено също, че преди време са се събирали пари пари за освежаването им. И са били наистина в бяло и синьо, а боята, с която са били боядисани е била фосфорна и вечер светела. Георги Деспов пък е категоричен: “На мен ми харесва, привлича вниманието и е не лоша реклама на и без това изоставащото с десетилетия село от другите курортни градове, не само като курорт, а и като начин на мислене...“

В част от критиките се намира рационално зърно за това, че трябва за има направен проект, който да е одобрен и тогава да се реализира. Намесва се и фактът, че има още един подобен знак от страната на Созопол и сега двата се различават по визия. Има и препратки към отминал строй и работа  в селското стопанство и ТКЗС.

„Изумена съм от всички глупости, които изписахте за отрицателно време. Каквото и да се случи в Черноморец било хубаво, било лошо, всичко Ви е черно! Мисленето Ви е черно, затова и положението Ви вече е повече от плачевно! Осъзнайте се, хора, спрете да се плюете един друг, спрете да си изкарвате кирливите ризи. Всеки човек има положителни и отрицателни страни. Търсете доброто у хората, добрите постъпки и примери, които вече все по рядко се случват, за съжаление!“ Горенаписаното от Радостина Анастасова и приканването й да се търси доброто у хората, като че ли най-точно балансира спора.


Анкета

Справяте ли се с поскъпването на стоки и услуги?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
 България на първо място по смъртност от сърдечни заболявания
  30.09.2021 16:33      

Ковид пандемията „наляла масло“ в огъня Янчо НИКОЛОВ