Четвъртък, 22 Юли 2021
    
Бургас

Облачно ще е по Черноморието

  18.04.2021 09:35  
 Облачно ще е по Черноморието

По Черноморието днес ще преобладава облачно време и след обяд главно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд. Ще духа умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури на въздуха ще са 10-12°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.  Това съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Мартин Славчев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

В планините ще бъде предимно облачно и с валежи от сняг, под около 1500 метра – от дъжд. Ще духа умерен до силен юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра - около 2°.

През нощта срещу понеделник на места в масивите от Западна България валежите ще са значителни. В понеделник валежите ще продължат, на места ще са значителни, а на отделни места ще има и гръмотевична дейност. Вятърът ще е до умерен от изток-североизток. Във вторник вятърът ще се ориентира от запад-северозапад. Облачността ще е по-често значителна, на места ще има и краткотрайни валежи.

В сряда ще има повече слънце. По-значителни увеличения на облачността ще има в следобедните часове, но само на отделни места е възможно да превали за кратко.


Анкета

Кой текст на песен от "Бургас и морето" подкрепяте?


Резултати

Мнения

Бизнес Мнения
Любен Дилов-син към туристическия бранш: Спокойно, вероятността да бъда министър клони към нула
  22.04.2021 11:20      

Към туристическия бранш...   Скъпи на сърцете ми! Понеже срещнах няколко ужа