Понеделник, 26 Юли 2021
    
Бургас

От днес започва полагането на втория износващ свой асфалт по „Демокрация“

  22.04.2021 11:47  
От днес започва полагането на втория износващ свой асфалт по „Демокрация“

С трайното повишаване на температурите и положителната метеорологична прогноза дойде време за полагане на втория износващ пласт асфалт върху голяма част от реконструирания бургаски булевард „Демокрация“. От утре, 22.04.21 г. – четвъртък, до 24.04.21 г. – събота, ще се работи в източното платно, от страната на к-с „Лазур“, в участъка от ул. „Св. св. Кирил и Методий“ до ул. „Копривщица“. За целта движението ще бъде временно променено, като ще се осъществява двупосочно в западното платно, от страната на к-с „Братя Миладинови“.

Ще се наложи временно затваряне на кръстовищата „Демокрация – „Св. св. Кирил и Методий“ и „Адам Мицкевич“ – „Константин Величков“, като подходите към тях от страна на участъка в ремонт ще бъдат затваряни и автомобилите насочвани по обходни маршрути.

За обслужване на съществуващата спирка автобусите ще спират в активната лента за движение. Възможни са някои нарушения в графика на линии 15, Б11 и Б12, но промени в маршрутите и спирките на градския транспорт няма да бъдат предприемани.

Шофирайте и пресичайте внимателно!


Анкета

Кой текст на песен от "Бургас и морето" подкрепяте?


Резултати

Мнения

Бургас Мнения
Невена Басарова-Дичева, Първа Детска академия за добри обноски: Не бива да забравяме, че животът не е само виртуален, но реален
  24.04.2021 15:18      

Дона МИТЕВА Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа Детска ак