Сряда, 12 Май 2021
    
Царево

И Царево ще кандидатства за атракцион от Уолтопия

  22.04.2021 15:26  
И Царево ще кандидатства за атракцион от Уолтопия

„Черноморски фар“

 

Община Царево се включи в инициативата на УОЛТОПИЯ за изграждане на две уникални съоръжения за активно забавление. Както „Черноморски фар“ писа Община Бургас също кандидатства по процедурата.

Българската компания, която е световен лидер в производството на стени за катерене с над 1800 проекта в повече от 70 страни на 6 континента, е решила да подари изграждането на двата си най-вдъхновяващи нови продукта.

Adventure Hub е атракционен комплекс, съчетаващ в себе си много различни забавления. Всъщност най-впечатляващото си съоръжение компанията избира да покаже за първи път именно в родината си. То е с огромен мащаб и включва въжен парк, Ролглайдер®, детски стени за катерене, които са хармонично съчетани в красивата форма на гигантско дърво.

Ролглайдер® е другото съоръжение, което без аналог имитира свободно летене, давайки възможност на човек да полети като птица и да види света през погледа на орела напълно безопасно и екологично. Той може да бъде построен на практика навсякъде –в градски парк, около крепости, над каньони, дори над езера и морета.

Стойността на инвестицията, която УОЛТОПИЯ планира да направи, е над два милиона лева, като компанията се ангажира и с поддръжката и оперирането на съоръженията и поема отговорност да наеме и обучи персонал и да осигури безопасното използване на атракционите.

Община Царево, която крие спиращи дъха гледки, кандидатства и за двете съоръжения. Надяваме се, че ще бъдем подкрепени и ще можем да зарадваме жителите и гостите си с тези уникални атракции.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Любен Дилов за 45-тото НС: Не мислех, че е възможно да има по-голям резил от националния по футбол
  09.05.2021 16:22      

“Всяко едно изказване от политическите противници налива сила на ГЕРБ, това сме го виждали