Събота, 17 Апр 2021
    
Избори 2021 Поморие

Любен Дилов и Ася Пеева дадоха силен старт на кампанията на ГЕРБ в Поморие

  10.03.2021 14:41  
Любен Дилов и Ася Пеева дадоха силен старт на кампанията на ГЕРБ в Поморие

Официалният старт на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ - СДС в Поморие бе даден с водосвет за здраве и успех. На събитието в приемната в морския град присъстваха водачът на листата Любен Дилов, кандидати за народни представители, кметът на Община Поморие Иван Алексиев, представители на Общинския съвет в морския град.

„За мен е чест да съм водач на листа от толкова експерти и личности, доказали, че не само обещават, но и активно работят за изпълнението на поставените цели“, сподели Любен Дилов. Той открои няколко акцента от програмата на ГЕРБ, сред които развитието на силна икономическа зона в Бургас, тласък за туризма чрез оползотворяване на природните дадености и историческите забележителности в региона.

„Отборът на ГЕРБ отдавна е доказал, че е победител, защото работим не само по време на избори. Ние работим през цялото време – за развитие на инфраструктурата, за подкрепа на бизнеса, за туристическия бранш, за лозари, винари, рибари, за всеки един човек. Девизът ”Работа, работа, работа“ намира материален израз във всеки изпълнен проект и ще продължи да бъде водещ занапред“. Това заяви кандидатът за народен представител Ася Пеева по време на официалния старт на кампанията в Поморие.

Сред целите на регионалната програма са още рестарт на програмата за саниране, нови четирилентови пътища, изграждане на университетска детска болница и инвестиции във висшето образование.

“Добрата комуникация между народните представители и местната власт е двигателят за постигането на поставените цели”. Това допълни кметът на община Поморие Иван Алексиев, като пожела на всички позитивна кампания и успех на предстоящите избори.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Мнения
Бойко Борисов: Ще съставим правителство
  14.04.2021 10:52      

Българският избирател категорично ни постави на първо място и затова ще подходим отговорно към съ