Събота, 05 Юни 2021
    
Спорт

„Черноморец” с равенство у дома, „акулите” недоволни от съдийството

  07.03.2021 15:12  
„Черноморец” с равенство у дома, „акулите” недоволни от съдийството

Михаил КОЛЕВ

 

„Черноморец” (Бургас) и „Загорец” (Нова Загора) не успяха да се победят в дерби от 20-ия кръг на Трета югоизточна лига. Срещата, играна на стадиона в квартал „Акациите”, завърши при резултат 0:0. В мача имаше много борба и почти никакви голови положения.

През първото полувреме стражът на „акулите” Мартин Теменлиев направи страхотно спасяване след едно разбъркване в наказателното поле. В ответната атака Милен Танев изскочи на стрелкова позиция, но стреля слабо и право във вратаря.

През втората част ситуацията на терена не се промени. Отново Милен Танев имаше шанс да вкара за „акулите”, но пропусна.

Десет минути преди края на срещата Нуретин Пюскюлю от „Черноморец” получи втори жълт картон и домакините завършиха мача с човек по-малко. Въпреки това, „акулите“ не допуснаха сериозна опасност пред вратата си.

След края на срещата от ръководството на бургаския клуб изразиха недоволството си от съдията Неделчо Гаджалов от Пловдив. Според тях той не се е справил добре със своята работа и е ощетил „Черноморец”.

Претенциите на домакините са за червения картон Пюскюлю, който е бил фаулиран, но вместо това му е вдигнат втори жълт картон. Другата ситуация, от която бургазлии са недоволни, е за  непоказан червен картон за играч на „Загорец”, който е фалирал грубо футболист на „акулите”.

От щаба на „Черноморец” недоумяват и защо за втори пореден техен мач в последния момент бива сменен съдията.

Във временното класиране „акулите” продължават да са на първа позиция, с 51 точки, водейки с три на „Марица” (Пловдив) и шест на „Загорец” (Нова Загора), които са и с мач по-малко.

В следващия кръг играчите на Малин Орачев гостуват на „Спартак” (Пловдив). Двубоят е на 13 март от 15 часа.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Мнения
Адвокат Калоян Кръстевич: Адвокатурата в България има далеч по-важни проблеми от това дали ще носим тоги
  01.03.2021 12:56      

Преди дни Народното събрание прие промени в Закона за адвокатурата, сред които отпадането на