Понеделник, 26 Апр 2021
    
Бургас

Живко Панайотов се разделя с „Бургаски пазари“

  26.01.2021 16:44  
Живко Панайотов се разделя с „Бургаски пазари“

Георги РУСИНОВ

 

Дългогодишният управител на „Бургаски пазари“ Живко Панайотов се разделя с общинското дружество. На негово място за шест месеца ще е Донка Христова. Това стана ясно от докладна записка, която днес Общински съвет – Бургас гласува. С нея бяха потвърдени позициите на още четирима управители на общински дружества.

Инж. Петко Драгнев остава начело на „Бургасбус“, Даниела Алексиева на „Иновационни системи“, Нели Бойчева на „Дезинфекционна станция“ и Иван Апостолов на БКС. Христова и Апостолов са с договори за шест месеца като след това ще се проведе конкурс.

„Няма драма. Пенсионирам се. Аз всъщност от две години съм пенсионна възраст", заяви  пред репортер на "Черноморски фар"  Живко Панайотов. Според министерска заповед до 12 февруари всички управители на търговски дружества трябва да преминат през конкурс.

Панайотов допълни, че той е изпълнил своята мисия да стабилизира "Бургаски пазари", които дори и след вливането в тях на другата фирма "Хляб и хлебни изделия" е  на печалба.  "Доволен съм. Оставям едно стабилно финансово дружество“, коментира пред „Черноморски фар“ Живко Панайотов и допълни, че ще се върне към медиацията.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати