Събота, 20 Мар 2021
    
Бизнес

Живко Табаков се ядоса на мерките срещу туризма, призовава бранша на протест

  17.12.2020 16:58  
Живко Табаков се ядоса на мерките срещу туризма, призовава бранша на протест

Общинският съветник от ДБГ  Живко Табаков изрази остро недоволство срещу противоепидемичните мерки, които остават в сила  до 31 януари и по-скоро в частта им заведения за хранене и нощни клубове.

На практика от 22 декември ще работат ресторантите по хотелите ол инклузив,  което се прави с цел спасяването на зимния сезон по курортите и тържествата по случай новогодишните празници там.

„Време е всички работещи в ресторантите и търговията да се обединят и покажат, че са единни!!! [‼️] За всички, които все още не са разбрали поредната лъжа на правителството, поредната подигравка - действащите противоепидемични мерки, въведени на 27 ноември 2020 г., ще продължат до 31 януари 2021 г. Това означава, жесток удар за целия туристически бранш и бизнес. Този сектор претърпя най-големи поражения и не беше дори нищожно компенсиран. [‼️] За пореден път, при поредното затваряне, всички работещи проявиха търпимост, вярвайки, че ще помогнат на мерките, вярвайки, че правителството знае какво прави. Уви, това се оказа поредният хаос! [‼️] Работещите в туризма и търговията трябваше отдавна да излязат на протести по много въпроси и правителството да разбере, че това не е бранш втора ръка. [‼️] Призоваваме всички засегнати към протестни действия на 21 декември, когато трябваше да падне локдаунът. Това безобразие трябва да спре!, пише Табаков.


Анкета

Притеснявате ли се от нов пик на COVID-19?


Резултати

Мнения

Мнения
90 не е равно на 30, г-н министър
  14.12.2020 10:41      

С тези 60 лева, които ще спестят съвестните ще си купят една част от лекарствата.