Четвъртък, 18 Мар 2021
    
Крими

Четирима пострадали при вчерашното авто меле в Бургас

  14.12.2020 14:18  
Четирима пострадали при вчерашното авто меле в Бургас

Четирима души са пострадали при вчершната катастрофа в центъра на Бургас, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. На кръстовището на улиците „Св.Св. Кирил и Методий” и „Цар Симеон”, автомобил „БМВ 316”, управляван от 26-годишна бургазлийка, не спира на пътен знак „СТОП”, като отнемайки предимството, допуска пътен инцидент  с правомерно движещия се по ул. „Цар Симеон” автомобил „Ауди А 6”, управляван от 19-годишна жена от Созопол.

С първия автомобил се придвижвали още двама 19-годишни бургазлии, а с втория – две момчета на 20 и 21 години и две момичета от Созопол  на 15 и 23 години, като непълнолетното момиче е сестра на водачката.

От удара са пострадали: водачката на „БМВ”-то, тя е прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение с контузена глава и гръден кош, без опасност за живот, нейните двама 19-годишни спътници, които също  прегледани в УМБАЛ - Бургас и освободени за домашно лечение с контузени глава и крайници, без опасност за живота, както и пътуващата в „Ауди”-то 23-годишна жена, прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение с контузия на гръдния кош, без опасност за живота.


Анкета

Притеснявате ли се от нов пик на COVID-19?


Резултати

Мнения

Мнения
90 не е равно на 30, г-н министър
  14.12.2020 10:41      

С тези 60 лева, които ще спестят съвестните ще си купят една част от лекарствата.