Понеделник, 25 Яну 2021
    
Созопол

Кметът Тихомир Янакиев благодари на созополчани, туристи и бизнес за успешното лято

  26.10.2020 17:47  
Кметът Тихомир Янакиев благодари на созополчани, туристи и бизнес за успешното лято

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев благодари на всички гости на града, жители и представители на туристическия бизнес по повод изминалото лято и спечелената награда „Най-предпочитана морска дестинация през лято 2020“ от Националния борд по туризъм. Той написа: „Уважаеми сънародници,

Скъпи жители и гости на Созопол,

Изказвам своята искрена благодарност към всички Вас, които през изминалото лято избрахте Созопол за своята ваканция или кратко морско бягство. Някои от Вас за първи път открихте очарованието на морския град, други нетърпеливо посетихте любимото си място за поредна година, и благодарение на всички Вас общината бе отличена с приз за „Най-предпочитана морска дестинация през лято 2020“ от Националния борд по туризъм и Абилитикс.

През това „различно“ лято, всички Вие показахте любовта към родното и поискахте да бъдете част от омаята на българското Черноморие. Надявам се, че специфичната атмосферата , златните плажове, магията и чаровността на античния ни град са оставили прекрасни спомени в сърцата Ви, които ще Ви върнат отново тук.

Благодаря на всички, които въпреки препятствията, поставяни от covid кризата, участвахте в подготовката и реализацията на богатата културна програма, насищаща дългите летни дни и нощи. Вълнуващите мероприятия категорично са един от основните фактори, който не само привлича туристи, но и превръща престоят им тук в незабравимо преживяване.

Благодаря на всички хотелиери, ресторантьори, търговци, представители на бизнеса, че бяхте любезни домакини на нашите гости от страната и чужбина и се погрижихте за спокойствието, удобството и качественото обслужване по време на морската им ваканция.

Благодаря на всички Ви за отговорното поведение при спазването на всички противоепидемични мерки през летния сезон. Заедно успяхме да опазим здравето на жителите и посетителите на Созопол.

Благодаря Ви за силната подкрепа към българското Черноморие!

Благодаря Ви за любовта към Созопол!“


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил