Вторник, 26 Яну 2021
    
Спорт

След 15 години: Ремонтираха съблекалните на стадион „Черноморец“

  23.10.2020 14:58  
След 15 години: Ремонтираха съблекалните на стадион „Черноморец“

Михаил КОЛЕВ

 

Съблекалните на стадион „Черноморец“ претърпяха основен ремонт. За последно такъв е правен преди около 15 години, съобщиха за вестник „Черноморски фар“ от клуба. Средствата за възстановяването им са осигурени от почетния президент на „акулите“ Тома Томов, президентът Радостин Кишишев и проф. д-р Димитър Вергиев. Освен съблекалните, в съдийската стая също са направени козметични промени. Сега вече играчите на Слави Костенски ще могат да използват съблекалните, които са в самия стадион, като преди това им се налагаше да бъдат в тези до тренировъчните игрища.

Междувременно в голямото семейството от спонсори на клуба се присъедини и известна родна верига ресторанти, която ще подпомогне финансово тима, заяви проф. д-р Вергиев. Той коментира и темата за евентуалното сливане между „Черноморец“ и градския съперник „Нефтохимик“, каквито слухове се появиха през последния месец в Бургас.

„Подобна идея е истинска глупост и безумие. Това е инициатива на хора, които никога не са се занимавали с футбол и не разбират до какво може да доведе подобно решение. Няма как да позволим да се затрие 101-годишната история на нашия клуб“, каза още той и попита риторично защо по тази логика не се обединят „Левски“ и ЦСКА или пловдивските „Ботев“ и „Локомотив“.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил