Понеделник, 30 Nov 2020
    
Айтос

Новосъзаденият клуб по спортна акробатика ,,Ейнджълс" представи Айтос на Държавното първенство

  22.10.2020 10:37  
Новосъзаденият клуб по спортна акробатика ,,Ейнджълс\

Новосъзаденият клуб по спортна акробатика,,Ейнджълс"- Айтос с председател и старши треньор Дида Грудева и треньорски екип в състав Лидия Костадинова-треньор, Златина Колева-хореограф и помощник-треньори Мирена Генчева и Благосвета Блажева, взе участие в Държавния индивидуален шампионат ,,Горна Оряховица" 2020 г.

Въпреки краткото време от създаването си, клубът успя да подготви два вида във възрастовите групи 8-15 години и 9-16 години. На голямото състезание "Ейнджълс" се състезава с елита на спортната акробатика в България. Двете тройки в състав: Сияна Кирякова, Мелис Юмер, Виктория Маринчева (8-15 год.) и Петя Бозвелиева, Дарина Николова, Венелина Иванова (9-16 г.) заеха 5-о място в балансова комбинация. Въпреки липсата на подходяща база, краткото време за подготовка и усложнената епидемиологична обстановка, клубът успя да представи Айтос на Държавното първенство.

   КСА ,,Ейнджълс" поднася специални благодарности към колегите от КСА ,,Нефтохимик"- Бургас, които при трудната за тях обстановка предоставиха достъп до своята тренировъчна база и по този начин подпомогнаха подготовката на състезателите на ,,Ейнджълс". Екипът на клуба изказва искрени благодарности и на колегите от Клуба по свободна борба "Айтос", с председател и треньор Ружди Ахмед за това, че предоставиха спортната си база в името на спорта и добрата кауза. И не на последно място, клуб ,,Ейнджълс" благодари от сърце и на спонсорите и общински съветници Георги Янев и Евгений Генчев, без чиято подкрепа момичетата нямаше да излязат на квадрата с толкова красиви състезателни трика! Клубът благодари и за безусловното доверие и подкрепа на родителите. Готови да продължим напред, за да жънем успехи както на национално, така и на европейско и световно равнище.

 


Анкета

Притеснява ли ви втората вълна от коронавирус?


Резултати

Мнения

Мнения
Доц. д-р Хюсеин Йеменджиев: Надявам се уредът ни за измерване на качеството на водата да се произвежда серийно
  29.11.2020 18:49      

Преподавателят във ВХТИ, заедно с колегата си проф. Валентин Ненов, са създатели на уникалното устройство