Вторник, 26 Яну 2021
    
Крими

Крадла от Казанлък ошушка за 22 хил. долара варненец в Бургас

  21.10.2020 10:33  
Крадла от Казанлък ошушка за 22 хил. долара варненец в Бургас

33-годишна жена от Казанлък е задържана за кражба, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Тя задигнала чанта на лаптоп, съдържаща служебни документи и сумата от 22 000 щатски долара – служебни средства на варненска корабна фирма.

Кражбата е извършена на 29 септември тази година от купето на „Дачия Дъстър“, с варненска регистрация, ползван от 33-годишен мъж от варненското село Каменар. Той паркирал пред магазин „Абсолют“ на бургаската улица „Демокрация“ 22. напитки, но не заключил купето на «Дачията». Жената / без постоянна работа и адрес/ преминала случайно покрай автомобила и видяла, че купето останало незаключено / отворила вратата, взела чантата от преносимия компютър и се укрила, напускайки Бургас същата вечер/.

В резултат на множеството оперативно-издирвателни действия, предприети от полицейските служители е установена самоличността й, като са проследени различни нейни маршрути в България. Последно е локализирана във Варна, където е и задържана. Жената направила пълни самопризнания, като върнала сумата от 5 400 долара и 1 535 лв., както и бижута и луксозни стоки, закупени с част от откраднатата парична сума.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил