Понеделник, 25 Яну 2021
    
Айтос

Айтоските гвардейци на тържествен парад в Казанлък

  10.10.2020 14:44  
Айтоските гвардейци на тържествен парад в Казанлък

 VI-ти Ученически гвардейски отряд на СУ "Христо Ботев“ взе участие в церемонията по тържественото освещаване на знамето на Осми ученически гвардейски отряд и връчване на тамбурмажор на Трети ученически гвардейски духов оркестър при ПГ "Иван Хаджигенов“ в град Казанлък.

На тържествената церемония, от името на Управителния съвет на Сдружение “Младежки гвардейски отряди”, Денислава Ангелова - председател на УС в Асоциация "Докосни дъгата" връчи 202 поименни благодарствени адреса към Националната гвардейска част. "От три години заедно с тях неуморно обикаляме всяка община и училище, които са поискали да станат част от голямото семейство нашата организация. Родолюбивото дело нямаше да бъде възможно без сърцатото отношение на Българската гвардия," заяви Ангелова.

Айтоските гвардейци впечатлиха казанлъчани и гостите на Казанлък. На финала на церемонията те дефилираха заедно с новите гвардейци на Казанлък. Събитието се състоя на площад „Севтополис“ в Казанлък, организатори бяха Сдружение „Младежки гвардейски отряди“ и ПГ „Иван Хаджиенов“, с любезната подкрепа на 61-ва Стрямска механизирана бригада и Община Казанлък.

НП

 

 

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил