Понеделник, 25 Яну 2021
    
Созопол

Кметът Тихомир Янакиев с поздрав за Международния ден на възрастните хора

  01.10.2020 09:49  
Кметът Тихомир Янакиев с поздрав за Международния ден на възрастните хора

Кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев отправи специален поздрав до възрастните хора в общината. Повод за това е Международния ден на възрастните хора.

Ето какво написа той:

Уважаеми дами и господа,

Удоволствие за мен е от името на Общинското ръководство и от свое име да отправя сърдечни поздравления и искрени благопожелания до всички Вас по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.

Уважението към възрастния човек е мерило за културата и мъдростта на едно общество. Вие сте тези, благодарение на които висшите човешки добродетели намират своя израз в натовареното ни ежедневие. Подкрепяте ни, вярвате ни, помагате ни да съзряваме.

Не преставате да ни учите на трудолюбие и отговорност. Искрено вярвам, че ценните уроци, които всички Вие сте давали и продължавате да давате на поколенията след Вас, ще служат и занапред като еталон за висок морал, житейски ценности и професионални амбиции в полза на обществото.

Днес Ви пожелавам повече усмивки, кураж и сили за преодоляване на предизвикателствата, които динамичният живот Ви поднасят. Уверяваме Ви, че Община Созопол и в бъдеще ще бъде съпричастна към Вашите проблеми, готова да Ви подкрепя и да очертава пътищата за разрешаването им.

Бъдете здрави! Носете бодрия дух! От сърце желая на всички Ви да се радвате на спокойствие и благоденствие, на подкрепата на близките си и топлотата и обичта на семействата си!
Честит празник!

Тихомир Янакиев
Кмет на Община Созопол

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил