Сряда, 21 Oct 2020
    
Несебър Спорт

Нови медали за несебърските ветроходци

  30.09.2020 15:01  
Нови медали за несебърските ветроходци

В акваторията на Варненското езеро се проведе 40-та Международна регата „Бриз 2020“, организирана от СК „Черно море Бриз“. Регатата е част от държавния спортен календар на Българската федерация по ветроходство.

Общински ветроходен клуб „Несебър-2000“ отново направи силно представяне в олимпийския клас „Фин“, в който Анастас Петров и Веселин Йовчев са съответно първи и втори в общото класиране, като Веселин е победител в младшата възраст.

Георги Маноилов завоюва сребърния медал в клас „Лазер 4.7“.

Двамата титуляри в този ветроходен клас - Даниел Йорданов и Диана Маркова, направиха успешни стартове в олимпийския клас „Лазер Радиал“, като Даниел спечели бронзовото отличие в общото класиране, а Диана се окичи със среброто при жените.

Първия си медал при „оптимистите“ – момчета младша възраст, спечели надеждата на клуба Димитър Бозовайски – бронзово отличие.

Александър Вангелов е несебърският състезател в националния отбор на България на Европейското първенство клас „Оптимист“ в Словения през октомври.


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Красимир и Мария Слабакови – художници:Фазаново е нашата носталгия
  20.10.2020 15:18      

Хлябът ни не е предназначен за препродаване, той е направен за споделяне. Това, което се споделя чрез него не е насъщният, а добротата