Четвъртък, 22 Oct 2020
    
Несебър

Впечатляващи резултати на ученици от СУ „Любен Каравелов“ - Несебър

  29.09.2020 15:09  
Впечатляващи резултати  на ученици от СУ „Любен Каравелов“  - Несебър

14 златни, 27 сребърни медала и 74 финалисти в състезания, организирани от Сдружението на българските начални учители (СБНУ) .

В първите дни на новата учебна година станаха известни резултатите от организираните през предходната от СБНУ състезания.                                                                                      Учениците от начален етап на обучение в СУ „Любен Каравелов“ – Несебър се включиха масово и с желание, подготвени от  своите преподаватели. Те провериха своите знания в следните направления: „Аз и знанието“, „Аз рисувам“, „Аз, природата и светът“, Аз и числата“ и „Аз общувам с Европа“. Поради извънредната епидемична обстановка не можа да се проведе състезанието „Аз и буквите“, както и финалното състезание.                                                                                                                                      

С решение на организаторите получилите един резултат от максималните 50 т. бяха отличени с грамота, с два резултата от 50 т. – с грамота и сребърен медал, а с три и повече резултати от 50 т. – с грамота и златен медал.                                                                      

         Децата от Несебър показаха впечатляващи резултати и много добро овладяване на знанията в основните научни дисциплини от началното обучение. 74 са финалистите, получили грамоти, 27 се окичиха със сребърни медали и 14 със златни.         

         Директорът на СУ „Любен Каравелов“ – Несебър Ирина Велкова поздрави призьорите, техните учители и родители за отличните резултати и пожела успешно представяне на състезанията и през настоящата учебна година.

 


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Красимир и Мария Слабакови – художници:Фазаново е нашата носталгия
  20.10.2020 15:18      

Хлябът ни не е предназначен за препродаване, той е направен за споделяне. Това, което се споделя чрез него не е насъщният, а добротата