Четвъртък, 22 Oct 2020
    
Бизнес

Комплекс от къщи Majestic Sea Village - в хармония с природата на първа линия море

  27.09.2020 10:50  
Комплекс от къщи Majestic Sea Village - в хармония с природата на първа линия море

Все повече хора избират живота в самостоятелна къща в покрайнините на големия град, на място, където да се насладят на простор, зеленина и чист въздух. Хората, които мечтаят за спокойствие, чистота и гледка към морето, ще бъдат привлечени от модерните имоти в комплекс Majestic Sea Village – място подходящо за уютен семеен живот.

Бъдещите и настоящи собственици на комплекса ще се възползват от изградената инфраструктура, която позволява достигането до комплекса по асфалтиран път.

Комплексът е проектиран така, че да удовлетвори потребностите дори и на най-взискателния клиент и да предложи уютно, спокойно и просторно място за живеене.

Комплексът се намира достатъчно далеч от града, но и достатъчно близо,  свързан от директна пътна връзка с Бургас, Majestic Sea Village е само на 15 мин от града.

Удивителното му местоположение съчетава две предимства – близостта с града и спокойствието на покрайнините му.

В отговор на всеки вкус и предпочитание, къщите в комплекса са различни типове, квадратури и разпределения. Majestic Sea Village е съставен от 126 еднофамилни изградени градски къщи, общо 10 вида с различно РЗП и площ на парцела. По-голямата част от тях са решени като редови и редови къщи от тип „близнаци”. Към тях са предвидени собствена градина, веранда и възможност за паркиране до къщата.

Архитектурният облик на сградите съчетава неокласическия и средиземноморския стил. Благодарение на характерната орнаментика около прозорците, декоративните корнизи и колонади с капители, се пресъздава романтичната атмосфера на исторически градове на брега на морето. Сградите са замислени с максимално изчистени и функционални схеми на обитаване. Къщите са масивни, изпълнени с монолитна стоманобетонна конструкция с носещи колони, шайби, греди и плочи от стоманобетон=

Домовете са свързани от зелени терени и облицовани с камък коридори. Мястото на открито е подходящо за спортни занимания и развлечения.
Имотите са подредени общо в шест редици, така, че да се обслужват от пет улици. Разположението им създава комфортни сенчести зони за отдих в горещите летни дни.

Фасадата на всяка къща е облицована с естествен камък травертин, който освен приятен външен вид, e характерен със своята устойчивост във времето и на морския климат.

В Majestic Sea Village се изгражда открит басейн с инфинити ефект на различни нива.

Инфраструктурата ще е в хармонично съчетание с естествената красота на природата и морския пейзаж!

Собствениците на къщи в комплекса могат да бъдат спокойни за себе си и своето имущество, тъй като изградените системи за контрол на достъпа до комплекса и съвременната система за видеонаблюдение повишават значително нивото на защита. 

Повече информация за комплекса, можете да откриете на официалната страница на Artsroy 1 Investment: https://artstroyinvestment.eu/

В случай, че желаете да посетите комплекса и да разгледате имотите на място, позвънете на безплатен телефон 0800 20 888 или на +359 886 611 666.

Имотите се продават директно от Инвеститора без комисиона.

 


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Красимир и Мария Слабакови – художници:Фазаново е нашата носталгия
  20.10.2020 15:18      

Хлябът ни не е предназначен за препродаване, той е направен за споделяне. Това, което се споделя чрез него не е насъщният, а добротата