Понеделник, 26 Oct 2020
    
Бургас

Бургаските мотористи почитат паметта на загиналите на пътя, подкрепят пострадалите

  25.09.2020 12:55  
Бургаските мотористи почитат паметта на загиналите на пътя, подкрепят пострадалите

На 27 септември, неделя, от 12.00 ч. на Пантеона в Приморски парк бургаските мотористи ще се включат в инициативата на BMM (Bulgarian Motorcycle Media) и социалната мото кампания “Ние сме хора, не донори”. Традиционно на този ден се отбелязва паметта на загиналите мотористи и се подкрепят пострадалите мотоциклетисти.

В Бургас събитието ще се осъществи за пета поредна година. „Защото продължаваме да губим братя и сестри. Защото ПТП-тата с мотоциклетисти не спират. Затова в неделя, ние от мото клуб  NEW RACE MCC и мото клуб „Морски братя“ МСС ще бъдем там  за отслужване на заупокойна молитва“, съобщават от NEW RACE MCC. 

„Ще се съберем и ще засвидетелстваме уважението си и към загиналите, и към пострадалите. Ще покажем, че всички те са в сърцата ни и ще помогнем на когото и с каквото можем - дори и само морално. Ще дадем сили на близките им. Защото тяхната битка е и наша битка, тяхната мъка е и наша мъка“, казва председателят на мото клуба Атанас Киров.

На събитието организаторите заявяват, че:  фокусират вниманието на всички участници в пътното движение върху мотористите; ще дадат своя принос за по-голяма толерантност на пътното платно и за намаляване на агресията по пътя; ще покажат, че мотоциклетистите са дисциплинираните и културни участници в пътното движение.

От двата клуба канят всички мотористи да се включат в програмата на 27 септември.

 

 


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил