Понеделник, 25 Яну 2021
    
Любопитно

Трите зодии, които имат най-много късмет през септември

  18.09.2020 08:28  
Трите зодии, които имат най-много късмет през септември

Свързваме септември с новото начало и есента, а именно този месец може да се окаже и много късметлийски за някои от вас. В него може да откриете много радост, която ще направи новия месец по-страхотен от всеки друг. Звездите се казали своята дума и този месец някои зодии ще бъдат малко по-щастливи и успешни от другите. Вижте ги в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Водолей

Тази зодия я чакат само прекрасни неща през септември, ще имат възможности да се издигнат в кариерата, да покажат качествата си, да бъдат забелязани, ще пътешестват по служебни дела и ще изпитат съвсем нови преживявания на неподозирани по света места.

Рак

Септември ще донесе на този зодиакален знак много блага - и в личен, и в професионален план, мечтите им ще се сбъдват бързо и лесно и именно сега е моментът да впрегнат енергията си в нещо, което наистина обичат да правят и им доставя удоволствие.

Скорпион

Септември ще бъде добър и за този зодиакален знак, те ще бъдат белязани от много късмет в личен план, ще научат прекрасни новини за свои близки, за семейството си или за самите тях и тяхното благоденствие, ще имат възможност да съдействат и помогнат на техен приятел да сбъдне своя мечта.

 

Източник: Edna.bg


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил