Неделя, 27 Сеп 2020
    
Бургас

Два първи и два пети класа прекрачват прага на ОУ „А. Г. – Коджакафалията“

  15.09.2020 15:30  
Два първи и два пети класа прекрачват прага на ОУ „А. Г. – Коджакафалията“

Дона МИТЕВА

С усмивки и много вълнение ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ посрещна своите ученици в първия учебен ден. Въпреки строгите разпоредби за безопасност в условията на епидемична обстановка училището приветства  новите ученици тържествено. Тази година училищния праг прекрачват два първи и два пети класа.

За първокласниците звънецът удари точно в 8 часа, а за петокласниците - с час по късно, за да бъдат спазени всички разпоредби за безопасност. Учениците бяха посрещнати тържествено със знамената на училището и приветствани лично от директора на учебното заведение - Михаил Ненов, след което се оттеглиха в класните си стаи, където ги очакваха още много изненади, подготвени от техните учители.

За първи път в историята учебната година се открива в условията на извънредна епидемична обстановка. В ОУ „Александър Георгиев – Коджалафалията“ е създадена организация, която да осигури спокойно протичане на  учебния процес. Екипът на училището е подготвен да следва най-високите стандарти и препоръки за безопасност с надежда учебната година да завърши успешно за всички в класните стаи.  „Заедно ще се справим! На добър час на всички!“, поздравяваха се всички в празничния ден.