Четвъртък, 29 Oct 2020
    
Несебър

Пълен амфитеатър за годишния концерт на клуба по спортни танци в Несебър

  09.09.2020 13:49  
Пълен амфитеатър за годишния концерт на клуба по спортни танци в Несебър

Клубът по спортни танци „Несебър“ представи своя пореден XI-ти годишен концерт на сцената на амфитеатъра в Стария Несебър.

Присъстващата многобройна публика се наслади на чудна феерия от грация и елегантност в изпълненията на танцовите звезди на несебърския клуб. Горящи в пламъка на музиката и ритъма, те плениха и вдъхновиха присъстващите.

В концерта участие взеха състезатели от 6 до 21 години.

Публиката бе очарована от бляскавото представление на танцьорите на клуба, които представиха стила на латиното и стандартните танци под формата на шоу програма, богата на театрални поставки.

Историята на клуба започва с изключителната подкрепа и съдействие на Община Несебър. През месец август 2009 година многократните финалисти на републикански, държавни и международни турнири, състезателите по спортни танци с най-висок международен клас, Никола Абрашев и Деница Кузлова, създават Клуб по спортни танци „Несебър“, който за много кратко време се утвърждава като един от водещите в класациите на републиканските турнири.

След 11 години неуморна работа, през школата са преминали обучение над 500 деца и младежи, а колекцията от купи и медали се увеличава след всяка тяхна поява на дансинга.

Още от самото начало възпитаници на Клуба по спортни танци „Несебър“ участват активно както във всички важни събития от спортния и културен живот на града, така също и в популярни телевизионни предавания


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил