Вторник, 26 Яну 2021
    
Любопитно

Бегаческият маратон Бургас Рън отново се завръща

  31.08.2020 17:52  
Бегаческият маратон Бургас Рън отново се завръща

Първият бегачески фестивал в страната "Бургас Рън" отново се завръща - на 13-ти септември от 09:30 часа с нова локация - сцената зад хотел "Приморец" в Морската градина. Третото издание на фестивала ще отбележи началото на богатата програма на Европейската седмица на мобилността в Бургас.

Тази година бегаческото събитие ще бъде под надслов "Бургас Рън 2 ½ - бургазлии сигурно са полудели", защото 2020-та е една по-различна година за всички, но организаторите гарантират, че това няма да попречи на забавленията и доброто настроение.

"Бургас Рън" идва с много движение с основен елемент бягане на две дистанции - 5 км. и 10 км., както и превърналото се в традиционно и много атрактивно бягане на родители с бебешки колички, което ще стартира от 11:00 часа.

Освен в бягането, ще имате възможност да участвате в различни спортни активности, организирани от СК "Фар" и  Студио "София". Очаква се на събитието да има много изненади и специална томбола за най-малките участници.

"Бургас Рън 2 ½" ще подкрепи благотворителната кампания за подпомагане на лечението на Христина Начева Подай ръка - сбъдни мечта, като всеки желаещ да помогне на Хриси, ще може да се включи със сума по свой избор.

Събитието се организира с подкрепата на Община Бургас, а входът е свободен.

Всички трасета са изцяло в зоната на Морската градина, а подробно описание за събитието можете да видите още на страницата на "Бургас Рън" във фейсбук - https://www.facebook.com/BurgasRun/

Ако имате желание да бягате, можете да се регистрирате оттук:

- Деца и родители с бебешки колички - https://bit.ly/3jqglev

- 5 км. и 10 км. - https://bit.ly/2GcmVac


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения Поморие
Галина Мешкова, еколог: Климатичните промени намаляват видовото разнообразие на птици
  24.10.2020 15:10      

Галина Мешкова е дългогодишен сътрудник на СНЦ „Зелени Балкани“, завършил