Четвъртък, 01 Oct 2020
    
Любопитно Несебър

Модни страсти на марина Диневи

  12.08.2020 11:50  
Модни страсти на марина Диневи

Организаторите от Code Fashion TV и Dinevi Group обещават богата програма за най-горещия моден уикенд на лято 2020.

За втора поредна година яхтеното пристанище в Свети Влас се превръща в модна сцена, която посреща топ родни и световни брандове и дизайнери. Summer Fashion Weekend ще изпълни с мода и парти емоции Марина Диневи на 14 и 15 август.

Горещият уикенд стартира с ексклузивно модно шоу. Гласовитата музикална дива Елена Брусарска в компанията на емблематичния Dani Sax ще пее на ревюто на диаманти и бижута на SSG.

Екстравагантната Албена Александрова и "Рошавата гарга" дават старт на модните ревюта за вечерта.

След нея ще видим ексклузивни колекции от Terani Couture, Twinset Milano, Patrizia Pepe, Bold Atelier, Inside Us, Christine Fashion и Wolm.

На 15 август модните страсти продължават с атрактивното музикално шоу на световноизвестния Свет Радославов и Tаня Стринг. Българският цигулар, който впечатли американската сцена и се качи до звезди като Jay-Z, Beyonce и Kanye West, идва на родна земя, за да покори публиката с уникалния си талант.

Модните ревюта започват с модна къща Briliantin и ексклузивните тоалети на Sherri Hill. След тях на сцената ще се качат MED, KWIAT, F**K, колаборацията SEVI & Alias Art, haute couture дизайнера Пембе Кенан, Antony Langountin. Вечерта ще завърши с авангарден коафьорски шоу спектакъл на Code Ursula.

Гостите ще могат да се насладят на ексклузивно hair show на Борислав Сапунджиев - Урсула, а заедно с прическите и цветове, на сцената ще видим DJ Zlatina Dimitrova, която ще пуска музика до зори за модните парти маниаци на Марина Диневи. За безопасността по време на купона, гостите ще имат сцена между яхти, луксозни коли и бар под звездите, на достатъчно разстояние, за да танцуват на воля в компанията на всички модели и организатори на събитието.

Яхти и морски вълни, най-добрите музикални миксове и невероятен кетуолк ви очакват на 14 и 15 август в Марина Диневи - Свети Влас.  

Продуцент и режисьор на събитието е Мария Бонева. Официален партньор и организатор на събитието Даниела Неделчева за Диневи Груп.

Всичко за  Summer Fashion Weekend на сайта (http://summerfashionweekend.com/), във Facebook и Instagram.

https://www.youtube.com/watch?v=RhaO6WsDZ9A


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Доц. Георги Лозанов: Не се учим от миналото, но се отъждествяваме с него
  30.09.2020 10:26      

Журналистиката и документалистиката донякъде си приличат, документалното кино се занимава основно със собствената си завършеност, цялост, а журналистическият текст е прагматичен текст