Четвъртък, 01 Oct 2020
    
Спорт

Викторио Павлов с официален дебют днес начело на Нефтохимик

  08.08.2020 17:42  
Викторио Павлов с официален дебют днес начело на Нефтохимик

Михаил КОЛЕВ

„Нефтохимик” гостува днес на „Локомотив” (Горна Оряховица) в мач от първия кръг на Втора лига. Срещата е от 20:00 часа, a дебют начело на „шейховете” ще направи новият старши-треньор на тима Викторио Павлов. Очакванията на ръководството на „Нафтата” са за труден двубой, в който тимът от Бургас да постигне задоволителен резултат.

„Отиваме в Горна Оряховица с нов състав, който не е обигран. Надявам се на достойно представяне и задоволителен резултат. През новия сезон амбициите са ни отборът да бъде стабилизиран и да завършим колкото се може по-напред в класирането. Пределно ясно ни е, че ще трябва време, тъй като започнахме по-късно подготовка, а и отборът бе изцяло подновен, което няма как да не окаже своето влияние”, заяви пред вестник „Черноморски фар”, председателят на Съвета на директорите Андрей Рунчев.

По отношение на финансовото състояние на тима той добави, че не може да каже, че нещата стоят добре, подобно на почти всички останали родни клубове.

„Обстановката е такава, че има спонсори, които проявяват интерес, но всеки очаква да види какво ще се случи с пандемията от коронавирус и не бързат до подписват договори и да поемат каквито и да било финансови ангажименти”, допълни Рунчев.

Преди дни на играчите на „Нефтохимик” е бил направен PCR тест за COVID-19, като всичките са отрицателни.


Анкета

Каква зима ни очаква?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Доц. Георги Лозанов: Не се учим от миналото, но се отъждествяваме с него
  30.09.2020 10:26      

Журналистиката и документалистиката донякъде си приличат, документалното кино се занимава основно със собствената си завършеност, цялост, а журналистическият текст е прагматичен текст